Teamet på Mekpoint

Page cover photo

Teamet på Mekpoint

Sedan starten har vårt motto varit ”En nöjd kund är en bra kund”. Oavsett om ni anlitar oss för en maskinflytt, reparation, reservdelar, utbildning eller om ni ska investera i ny utrustning ser vi till att ni blir nöjda.

Contact us

Service är vår kärnverksamhet

Service är vår kärnverksamhet och sitter djupt rotat i vårt DNA. Det är därför vi sedan starten har haft motto ”En nöjd kund är en bra kund”. Oavsett om vi anlitas för en maskinflytt, reparation, reservdelar, utbildning eller om våra kunder ska investera i ny utrustning är vårt mål att dem ska bli nöjda. Vi är med från start, ser över behov och levererar en lösning. Vi hjälper också till att ta ett helhetsansvar för hur processer och maskiner ska kunna effektivisera och optimera verksamheter, där målet är att kunders investeringar ska göra de mer effektiva och lönsamma. I och med vår mångsidighet och flexibilitet kan ni räkna med oss i alla lägen.

Vi är agila

Vi ser till att samarbeta med ledande leverantörer. Oavsett om det gäller skärhuvuden, CNC-maskiner eller finansieringslösningar ser vi till att ha rätt produkt och lösning för just ert företag. Exempel på kunder idag: IAC, ABB, BOSCH, BE GROUP.

Vi är MekPoint
I och med vår mångsidighet och flexibilitet kan ni räkna med oss i alla lägen. Det är detaljerna som är viktiga. Vi vet att ni behöver hjälp behöver ni ha den snabbt. Inget jobb är för stort eller för litet för oss. Vår personal är omtalat kompetenta och kreativa. Ofta kan vi tex använda en begagnad reservdel för att snabbt få igång er produktion.

Ludwig Larsson

VD / Servicetekniker

Linus Johansson

Projektansvarig / Servicetekniker

Mattias Eklund

Servicetekniker

Oskar Mering

Servicetekniker

Christer Johansson

Servicetekniker

Mikael Falk

Servicetekniker