Reparationer

Page cover photo

Reparationer

Vår verksamhet utgår från kunskap och lång erfarenhet av reparationer, service och underhåll av maskiner. Vi har mobila reparationsenheter och ni får hjälp både på plats och från vår verkstad.

Maskinreparationer

Maskiner är vår vardag och vi vet vad de handlar om. Vi vet dessutom hur viktigt det är att maskinerna och produktionen alltid är igång. Vår kompetens kommer genom vår kunskap och långa erfarenhet av underhåll, service och reparationer av maskiner. Vi arbetar både med förebyggande åtgärder och med direkt service av maskiner. Dessutom är vi snabba, smidiga och flexibla i vårt utövande. Tveka därför inte att höra av er till oss när behov av stöd och hjälp uppstår.  

Lång erfarenhet och gedigen kunskap

Marknaden av maskiner är stor och bred, därför är erfarenheten vi har svårslagen. Vi som arbetar på Mekpoint har lång erfarenhet av maskiner från de flesta varumärken och modeller, även specialmaskiner. Vårt samarbete är idag stort, med kunder som bland ABB och Bosch. Utifrån vår erfarenhet har vi byggt upp en gedigen kunskap inom maskinreparationer och kan hanterade allra tuffaste problemen. Vi hjälper till både på plats och från vår egenverkstad i Eskilstuna.

En nöjd kund är en bra kund

Arbetssätt

När ni kontaktar hos kan ni vara säkra på att vi kommer att lägga ner tid på att lyssna till era önskemål. Vår personal är erfaren och samarbetsvillig och ser till att säkerställa så att flytten blir genomförd som ni tänkt. 

Helhetsansvar

Inom mekanik, elektronik och hydraulik är vi extra kunniga, vilket gör oss särskilt snabba och flexibla när det kommer till att lösa problem av sådan karaktär. Vi kan även, tillsammans med er, utforma en strategisk översiktsplanering för hur processer och maskiner ska kunna effektivisera och optimera er verksamhet. Vi hjälper er också med periodiskt underhåll och ökar således driftsäkerheten på arbetsplatsen. I slutändan leder det till en attraktiv arbetsplats och ett mer lönsamt företag.
Kontakta oss idag

 • company profile

  Maskiner är vår vardag.

 • company profile

  Vi tar fram lösningar unika för just för dina behov, både på plats och från vår egen verkstad.

 • company profile

  Gedigen kunskap inom maskinreparationer.

 • company profile

  Inom mekanik, elektronik och hydraulik är vi extra kunniga, vilket gör oss särskilt snabba och flexibla i att lösa problem.

 • company profile

  Lång erfarenhet av underhåll, service och reparationer av maskiner.