Maskinflytt

Page cover photo

Maskinflytt

Att flytta maskiner kräver speciell utrustning. Med vår utrustning för maskinflytt har vi möjlighet att flytta hela eller delar av industrimaskiner med en vikt upp till sextio ton per enhet.

Maskinflytt

Att flytta maskiner är ett tungt jobb som ofta kostar pengar, tålamod och tid. Det krävs nästan alltid speciell utrustning för att utföra arbetet. Med vår utrustning för att flytta maskiner, kan vi genomföra flyttar av hela eller delar av industrimaskiner med en vikt upp till sextio ton per enhet. Det gör jobbet både enklare smidigare! Väl fungerande maskiner är i vårt moderna samhälle en absolut nödvändighet. Vi hjälper därför till att hålla hjulet rullande. Genom noggrannhet och precision ser vi till att maskinerna fungerar som de ska och att både flytt, reparationer och installationer går i land. Det är för att vi tar hand om de maskiner vi levererar med stor omsorg.

Vi kan erbjuda er all hjälp ni behöver, från början till slut. Vi tar hand om allt från demontering till flytt och installation, när maskinen är körklar. Vår långa och gedigna erfarenhet av maskiner gör att vi därför kan erbjuda säkra och kostnadseffektiva flyttar. Alla våra maskiner är speciellt utrustade för att klara av svåra förhållanden och omständigheter så vi alltid kan se till att möta era behov av transport för att flytten ska ske så enkelt som möjligt. Ni som kunder är hela tiden i trygga händer när vårt team är på plats.

Kundnöjdhet i fokus

Anledningar att anlita oss:

När ni kontaktar hos kan ni vara säkra på att vi kommer att lägga ner tid på att lyssna till era önskemål. Vår personal är erfaren och samarbetsvillig och ser till att säkerställa så att flytten blir genomförd som ni tänkt. 

Vårt arbete är flexibelt och strukturerat, ständigt med fokus på lösningar. Vi är därför med er från början till slut för att stötta upp där det behövs. Därför garanterar vi att ni blir nöjda. Vi samarbetar med ledande montörer som ger rätt produkt för ert företag. Med snabb service har vi möjlighet att erbjuda er god leverans så att ni får en nöjd kundupplevelse.
Kontakta oss idag

 • company profile

  Specialutrustning för att utföra arbeten.

 • company profile

  Vi är flexibla och strukturerade, ständigt med fokus på lösningar.

 • company profile

  Flyttar hela eller delar av industrimaskiner.

 • company profile

  Kundnöjdhet i fokus är vårt signum.

 • company profile

  Kapacitet att lyfta upp maskiner vägande sextio ton per enhet.