Bearbetning

Page cover photo

Bearbetning

Har ni behov av att göra ändringar i era verktyg? Med vår välutrustade maskinpark tillverkar vi reservdelar och slitagedelar av hög kvalité och hållbarhet till stora maskinelement.

Bearbetning

Behöver ni göra förändringar i era verktyg eller maskiner? Vårt företag har mångårig erfarenhet av att tillverka högkvalitativa och hållbara reserv- och slitagedelar till stora maskinelement. 


Vår personal är kunnig och serviceinriktad med lång erfarenhet av reparation och underhåll av en mängd olika typer av maskiner. Vårt mål är alltid att våra kunder ska vara nöjda, oavsett vad vi kan stå till tjänst med för tillfället. Vårt arbete karaktäriseras av ansvar, effektivitet och mångsidighet som ni kan räkna med vad det än handlar om.

Kvalitet och hållbarhet

Att våga utveckla och tänka framåt har alltid varit viktiga aspekter för aktörer inom industri. För att lyckas investera i långvarig och säker produktion är det grundläggande med bra produkter och god service. 


Vi på MekPoint AB har flera års vana av att leverera högspecialiserade tjänster till olika sektorer inom industri. Med vår välutrustade maskinpark kan vi hjälpa er med era behov av framför allt reserv- och slitagedelar. Vi erbjuder därför ett omfattande utbud av tjänster och produkter för att uppnå en högre kvalité, bättre komfort och optimal tidsplanering. På så sätt kan vi möta just era behov.

Våra arbetsmetoder

Precision och kunnighet i utförandet

Bearbetning kan ibland innehålla komplicerade metoder som kräver mycket precision och kunnighet i utförandet. Oberoende av vad det är ni behöver hjälp med när det kommer till bearbetning kan vårt team erbjuda ett flertal tjänster som underlättar diverse arbetsprocesser.

Framtagning av anpassade verktyg

Vi hjälper bland annat till med kortare tillverkningsserier av tekniska detaljer som vi anpassar efter era önskemål och behov. Behöver ni göra ändringar i fixturer, skäggverktyg eller gjutverktyg som ni redan har? Eller önskar ni införskaffa nya maskiner för nya utmaningar? 

Dessutom har vi vana av att tillgodose ett skiftande behov av arbete med en rad olika material. Tveka inte att kontakta oss på MekPoint AB idag, antingen via telefon eller e-post så vi kan finna en lösning som passar!
Kontakta oss idag

 • company profile

  Mångårig erfarenhet av att tillverka högkvalitativa reserv- och slitagedelar till stora maskinelement.

 • company profile

  Vi har kapacitet att tillverka kortare tillverkningsserier av tekniska detaljer.

 • company profile

  Vi levererar högspecialiserade tjänster till olika sektorer inom industrin.

 • company profile

  Vi har vana av att tillgodose ett skiftande behov av arbete med en rad olika materialval.